Δημοσθένης Μυρτίλλος

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

FMF King’s College Hospital London

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ &
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ιατρείο Εμβρυομητρικής Ιατρικής & Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Δημοσθένης Μυρτίλλος αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τη διασφάλιση της ψυχικής & σωματικής υγείας της εγκύου και του εμβρύου/ νεογνού.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αντιμετώπιση και στη διαχείριση επειγόντων περιστατικών & μαιευτικών επιπλοκών.

Ειδικεύεται αφενός στην παρακολούθηση & διαχείριση Κυήσεων Υψηλού Κινδύνου, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά όλες τις επιπλοκές, οι οποίες απορρέουν από προϋπάρχοντα παθολογικά ευρήματα ή από πρωτοπαθή παθολογικά προβλήματα, και αφετέρου στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, που περιλαμβάνει το σύνολο των επιστημονικών μεθόδων & διαδικασιών επεξεργασίας των ανθρώπινων ωαρίων, σπερματοζωαρίων ή εμβρύων στο πλαίσιο της αποτελεσματικής καθοδήγησης για την επίτευξη εγκυμοσύνης.

Έχει τελέσει με επιτυχία μεγάλο αριθμό γυναικολογικών επεμβάσεων για τη χειρουργική αντιμετώπιση ποικίλων παθολογικών οντοτήτων, όπως λαπαροτομία, ολική/υφολική υστερεκτομή με ή άνευ των εξαρτημάτων, πρόσθια/οπίσθια κολπορραφία , υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση κ.α.

The Fetal Medicine Centre, London

Διευθυντής του Fetal Medicine Centre, London είναι ο καθηγητής Κύπρος Νικολαΐδης, ένας από τους πρωτοπόρους της Εμβρυικής Ιατρικής και του Προγεννητικού Ελέγχου και διεθνώς διακεκριμένος επιστήμονας, ο οποίος συνεργάζεται για τη φροντίδα των εγκύων αποκλειστικά με ιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί στην Ιατρική Εμβρύου από τον ίδιο. Οι Γυναικολογικές Επεμβάσεις που τελούνται στο Fetal Medicine Centre, London ακολουθούν τα κορυφαία διεθνή σχετικά ιατρικά πρότυπα και συνοδεύονται από παροχή εξειδικευμένων ιατρικών συμβουλών.

Ulster Hospital, Belfast

Επιμελητής (2016-2018)

Frimley Park Hospital, London

Επιμελητής (2015-2016)

Royal Shrewsburry Hospital, West Midlands

Επιμελητής (2014-2015)

Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής

Επιμελητής (2013-2014)

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ
ΥΠΟΒΑΘΡΟ

King’s College Hospital London, Fetal Medicine Foundation

Υπότροφος (2012-2014)

409 Γενικό Πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο, Πάτρα

Ειδικευόμενος (2008-2011)

Ιατρική Σχολή

Πτυχιούχος

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

King’s College Hospital London, Fetal Medicine Foundation

Πρακτική και θεωρητική κατάρτιση στην τέλεση μαιευτικών και γυναικολογικών υπερηχογραφημάτων

Επάρκεια Τέλεσης Μαιευτικών και Γυναικολογικών Υπερηχογραφημάτων

Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Δημοσθένης Μυρτίλλος έλαβε τον υπό αριθμόν ΧΧΧΧΧΧΧ τίτλο κατάρτισης στους υπέρηχους Μαιευτικής – Γυναικολογίας από το Υπουργείο Υγείας.

Επάρκεια Τέλεσης Κολποσκόπησης

Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Δημοσθένης Μυρτίλλος έλαβε τον υπό αριθμόν ΧΧΧΧΧΧΧ τίτλο κατάρτισης στην Κολποσκόπηση από τη Γυναικολογική Εταιρεία.

«Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύμηνη φυσική διαδικασία, που ολοκληρώνεται με το θαύμα μιας νέας ζωής. Η διασφάλιση της ψυχικής & σωματικής υγείας της εγκύου και του εμβρύου/νεογνού αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας»

Start typing and press Enter to search